• +609 573 2525

  Keep In Touch

 • support@kmepest.com

  Appointment

 • 8:30 am - 5:30 pm

  Monday-Friday

 • 8:30 am - 1:00 pm

  Saturday

About Us

Maklumat lanjut tentang Kudrat Maju Enterprise, KME Pest termasuklah info syarikat, servis yang ditawarkan, team KME dan kelulusan/perakuan syarikat.

01

ABOUT COMPANY

Get Know About When We Start

Kudrat Maju Enterprise adalah salah sebuah syarikat yang terlibat dalam bidang perniagaan Pest Conrtol. KME Pest Control telah ditubuhkan pada 05 Februari, 2007. Premis perniagaan ini beralamat di A13, Ground Floor & 2nd Floor, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang Darul Makmur.

Perniagaan jenis milikan tunggal ini diasaskan oleh Norhalizawati Binti Samsuri. Dengan pengalaman beliau dalam bidang Pest Control lebih 15 tahun, peniagaan ini diwujudkan untuk membantu masyarakat di luar sana yang mengalami masalah makhluk perosak. KME Pest Control adalah perniagan yang berasaskan perkhidmatan. Perkhidmatan yang ditawarkan adalah “Pest Protection”, keja-keja pembasmian anai-anai (Corrective Treatment/ Baiting System) “Fogging”, “Soil Treatment”, Kawalan ular, pemusnahan sarang tebuan dan “Hygiene service”.

Di samping menawarkan pelbagai perkhidmatan, harga yang ditawarkan juga adalah berpatutan dengan kualiti perkhidmatan yang diberikan. KME Pest Control telah membantu lebih 20 ribu pelanggan yang mengalami masalah serangga.

02

SERVICES & PRODUCT KNOWLEDGE

Get Know What We Serve

Perniagaan yang dijalankan Kudrat Maju Enterprise sejak 2007 adalah perniagaan yang berasaskan servis pembasmian makhluk perosak di kediaman dan premis . Keutamaan kami adalah membantu pemilik rumah atau premis untuk membasmi masalah makhluk perosak di rumah.


Kami juga pernah berkolaborasi dengan beberapa syarikat korporat dan badan kerajaan untuk bantu ramai peniaga (). Antara kolaborasi yang pernah kami lakukan bersama adalah Jabatan Pengangkutan Jalan, IPK, FELDA, MRSM, Kolej Professional Mara, LKPP, FNSB dan banyak lagi.

03

ABOUT TEAM

Get Know Our Team

Bermula daripada tahun 2007, Kudrat Maju Enterprise dah bantu lebih daripada 10,000 kediaman dan premis di negeri Pahang dan Terengganu.  Kudrat Maju Enterprise juga mempunyai 14 orang pekerja yang berkebolehan dan terlatih dan mempunyai lesen pengendalian makluk perosak. Kami juga akan mewujudkan HR department, menambah 3 org team marketing, menambah 1 org team admin, menambah 2 org team operation. Terdapat 6 jabatan di dalam Kudrat Maju Enterprise diwujudkan bagi memastikan kami memenuhi kehendak pelanggan. Antara jabatan yang ada adalah Account Department, Sales Department, Marketing Department, Admin Department, Operation Department & Customer Support.

04

CERTIFIED BY

Our Certificates
Telah diiktiraf sebagai Syarikat Bumiputera Sistem Pengurusan. Kudrat Maju Enterprise komited untuk menyediakan dan memberikan servis yang berkualiti dalam membantu pelanggan menyelesaikan masalah mahkluk perosak di kediaman atau premis perniagaan mereka. Kudrat Maju Enterprise juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), Kementerian Kewangan Malaysia, Lembaga Racun Makhluk Perosak, Pembekal/Kontraktor Majlis Perbandaran Kuantan, Pembekal & Kontraktor Perkhidmatan.